21 Ağustos 2019 Burç Yorumları! Hangi Burç Nasıl Yorumlandı?

TAKİP ET

21 Ağustos 2019 burç yorumlarında Hangi burç nasıl yorumlandı? detaylar haberimizde...

Aslan’daki Güneş Koç’taki Ay’la açı yapacak. Bu şanslı açı genel olarak servet getirir. Ayrıca ilişki ile ilgili ahenkli beraberliği işaret eder.

Koç’taki Ay Aslan’daki Venüs ile açıda. Aile hayatı için umut verici gelişme ve yönleri hazırlıyor. Değişiklik ve uyumluluk duyguları hâkim olacak.

Aile hayatında anlaşmazlıklardan kaçınma eğilimi açısından önemlidir. Ay Boğa burcuna girdiğinde, serveti çoğaltabilirsiniz.

Şu anda güvenlik ve alışkanlıklar sizin için her şeyden önemli olacak. Boğalarda olduğu gibi ev, aile ve her türlü zevk ön plana çıkacak.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eşinizle maddi konular nedeniyle tartışabilirsiniz. İkiniz de açık fikirli olursanız, karşılıklı memnun olacak şekilde sorununuzu çözebileceksiniz. İkiniz de bir süre için daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün bir arkadaşınızdan internet üzerinden bazı iyi haberler alabilirsiniz. Ayrıca, bir grupta veya toplantıda biriyle tanışabilirsiniz. Sezgilerinizle bağlantılarınızın bugün itibariyle biraz azaldığını görebilirsiniz. Endişelenmeyin, hayat bir döngü.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün rüya gibi ve odaklanmamış olacaksınız ve önünüzdeki yolun pratik gerçeklerine konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Eşinizle ya da sevgilinizle iletişiminizde zorluk yaşayacağınız anlar olacak, tartışmalar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İlişkinizin nasıl olması gerektiği, neyin anlaşılmadığı ve neyin sizin için sinir bozucu olan hakkında çok net bir fikriniz var. İhtiyaçlarınızı dile getirmek için bunu kullanın. Ama aynı zamanda karşınızdakinin ihtiyaçlarına da açık olun.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir ortak, iş ortağı, belki de açıkça size düşmanlığını ilan etmiş biri, yaptığınız bazı kariyer veya iş planlarınızın yoluna çıkacak. Yaratıcılığınız ve çekiciliğiniz, kendinize kredi verdiğinizden daha yüksek; bu yüzden endişelenmeyin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Arkadaşlarınız ve aileniz “çöpçatan” oyunu oynayıp sizi biriyle tanıştırmak isteyebilirler. Denemekten bir zarar çıkmaz, hemen reddetmeden, önerdikleri kişinin kim olduğunu öğrenmenizde fayda var.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Aile bağlarını yeniden kurmak, sizi bugün yorabilir. Aile üyeleriniz bugün çok destekleyici olmayabilir ve bu yüzden keyfinizi kaçıracak bazı eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. Çok takılmadan kendi işinizi yapmaya devam edin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eğer bekârsanız, sizinle ilgilenen birisiyle tanışabilirsiniz. Kültürel geçmişinizden olmayan biriyle tanışırsanız açık fikirli olun. Ortaklaşa keyifli bir gün geçireceksiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün önemli yeni kazanımlar için son derece umut verici. İyi bir teklif için doğru içgüdülere sahipsiniz ve kolayca geri çekilmiyorsunuz. İşler sorunsuz bir şekilde gerçekleşecek ve doğru türde bir anlaşma bulacağınızdan emin olacaksınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün biraz fazlasıyla yorgun olabilirsiniz. Bazı işleri yaparken olağandan daha fazla zamana ihtiyacınız olabilir.  Kendinizi zorlamayın, tamamlayamadığınız işleri ileriki günlerde hızla tamamlayabileceksiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sesinizi bulun ve bu fırsatı kaçırmayın, aradığınız özel kişi, hayalinizdeki eş, olumlu bir şekilde cevap vermenizi bekliyor. Dikkatinizi çekmek için mümkün olan her şeyi yapmak için istekli görünüyorlar.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Evinizde bir değişiklik yapmayı düşünebilirsiniz veya taşınmaya karar verebilirsiniz. Şu anda online gördüğünüz ya da okuduğunuz şeylerden ağır bir şekilde etkilendiğinizin farkında olun, bu nedenle herhangi bir yeni karara varmadan sakince birkaç gün ayırın.