Adalet Bakanı Tunç: "Terörsüz Türkiye'nin Şafağındayız"

TAKİP ET

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Van'da yaptığı konuşmada, Türkiye'nin terörle mücadelesindeki kararlılığı vurgulayarak, bin yıllık kardeşliğe vurulan hançeri çıkaracaklarını söyledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Van’da, Türkiye’nin terörle mücadelesine ve birlik beraberliğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Tunç, Türkiye’nin yıllardır binlerce şehit verdiğini hatırlatarak, "Terörsüz bir Türkiye için kararlıyız" mesajını verdi.

"Eğer terör örgütü kendini fesheder ve silahları bırakırsa ülkemiz terörsüz bir Türkiye'ye adım atacak. 

Aksi takdirde hukuk içinde kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Konuşmasında emperyalist güçlerin Türkiye üzerindeki planlarını boşa çıkaracaklarını ifade eden Tunç, "Bin yıllık kardeşliğimize vurulan bu hançeri artık çıkarmanın tam zamanı" ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin hukuk devleti ilkesi çerçevesinde terörle mücadelede kararlılıkla yoluna devam edeceğini vurgulayan Bakan Tunç, barış ve güven ortamını güçlendirme hedeflerinin altını çizdi.

Terörsüz Türkiye Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Asimetrik Haber