AK PARTİ VAN İPEKYOLU İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI MAHMUT KÖSEM

TAKİP ET

AK Parti Van-İpekyolu ilçe gençlik kolları başkanlığına 11 Nisan 2018 tarihinde atandım.21 Nisan 2018 tarihinde İpekyolu ilçesi 2. Olağan kongresi ile başkan olarak seçildim.

AK Parti Van-İpekyolu ilçe gençlik kolları başkanlığına 11 Nisan 2018 tarihinde atandım.21 Nisan 2018 tarihinde İpekyolu ilçesi 2. Olağan kongresi ile başkan olarak seçildim.Atandığım günden bugüne durmak bilmeksizin çalıştım.Çalışmak çok anlam barındırıyordu, bizim için.

Bu kutlu yürüyüşe başlarken düşüncelerimize değinmek istiyorum.Düşüncesiz ve gayesiz bir yol olamaz.Çünkü bizim bir sevdamız var,  çünkü bizim aşkımız var, çünkü bizim Dünya liderine, reisimize vermiş olduğumuz sözümüz var..

İpekyolu gençliğini daha iyi yerlere nasıl getirebiliriz, nasıl ufkumuzu daha çok genişletebiliriz, nasıl dava şuurumuzu canlı tutabiliriz diye düşüncelere daldım.Düşledim; Namusunu koruyan 15 Temmuz kahramanlarını,  Ömer Halisdemir’İ, Fethi Sekin’İ, düşledim davasına sımsıkı sarılan Abdulmecit abimizi, düşledim yıllardır 7 düvele rağmen dimdik ayakda duran ve zalimlere korku salan, kök söktüren Reisimizi..Düşledim, düşledim ve titreyerek anladım ki; vermeyeceksin dünyaları alsanda bu cennet vatanı..

Ve yine anladım ki; bu mesele bir milletin yeniden şahlanışının meselesidir, bu mesele bir dava meselesidir ve bu dava sahiplenen herkesin davasıdır.İşte o dava benim davamdır.

Bunları söylüyoruz çünkü genciz, söylenemeyeni söyleyecek cesarete, yapılamayanı yapacak yürekliliğe sahibiz.

Yeni nesil olarak, ‘ genç tanımını’ ; ” Osmanlı’dan, Selçukludan,  cumhuriyet tarihinden, 15 yaşındaki kumandanlardan ve 17 yaşındaki Fatihlerden  biliyoruz diyerek yola koyulduk.Yola koyulduk dedim.Çünkü biz bir yola çıktık.Bu yol; Yeni Bir Medeniyet inşaa edebilmek yolunda Müddessir suresinin ilk 7 ayetidir.

EY ÖRTÜNÜP BÜRÜNEN

Allahın Elçisiyle Birlikte Sende Görevlendirildin.

Bu Dava Peygamber Efendimizin (S.A.V) Davası.

Ve Şimdi Sıra Sende.

Vazifenin Hakkı İçin Tam Bir Karar İle Başla.

 

KALK VE UYAR

Uyuyanları Uyandırmak İçin Kalk Ayağa.

Bir Kişi Olarak Yetersin Bütün Dünyaya.

RABBİNİ YÜCELT

Allahu Ekber De Ve Çık Yola, Yalnız Ona Güven.

Her Anında Onu Hatırla.

ELBİSENİ TEMİZ TUT

Elbisen Tertemiz Olsun, Nefsini Arındırdığın Gibi.

Şık Ol, Kimseye Benzemeye Çalışma.

Duruşunda Kimliğin Çıksın Ortaya.

PİSLİKTEN UZAK DUR

Seni Kirletecek Olan Her Türlü Söz, Fiil Ve Davranıştan Sakın.

Hep Temizin Peşinden Koş.

YAPTIĞINI ÇOK GÖREREK BAŞA KAKMA

Yaptığını Rabbin Görsün Yeter.

Başkasının Değil, Allah’ın Gözüne Girme Derdiyle Dertlen Ve Çalış.

RABBİNİN RIZASI İÇİN SABRET

En İyisi, En Doğrusu İçin Çalış, Öğren Ve Bil.

Sonuçlarını Belki Göremeyeceksin.

Görmek İçin Değil Ermek İçin Sabr et.

 

Ak Gençlik İpekyolu ailesi olarak düsturumuza sahip çıkacağız ve çıkıyoruz.Sahip çıkmalıyız da çünkü;  bizler iyinin, doğrunun, güzelin, adil olanın hakim olması için çalışan ve tüm farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak gören bir davanın mensubuyuz.

 Bu davada; dikenli yollarda belki yalnız yürüyeceksin ama vazifen dikenler arasında gül açmak olacaktır asla vazgeçmeyeceksin diye nefsime telkinlerde bulunmayı bir borç bilirim.Bu duygu ve düşüncelerle, ümmet aşkıyla yanan teşkilat mensubu arkadaşlarımıza ve gönüldaşlarımıza selam olsun..

 

Mahmut KÖSEM

AK PARTİ VAN İPEKYOLU İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI