Amed Sfk, İç Transferde Abdullah Çetin'le Anlaştı

TAKİP ET

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubu 8. sırada tamamlayan Amed Sportif Faaliyetler, iç transferde sözleşmesi sona eren Abdullah Çetin (32) ile anlaştı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubu 8. sırada tamamlayan Amed Sportif Faaliyetler, iç transferde sözleşmesi sona eren Abdullah Çetin (32) ile anlaştı.

Amed Sportif Faaliyetler takımı sözleşmesi sona eren 11 futbolcu ile de görüşmelerini sürdürüyor. Yeşil kırmızılı takımın transfer komitesinden yapılan açıklamada oyuncularla görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Yönetimin iç transferi erken bitirmeyi planladığı ancak bazı futbolcuların düşünmek için süre istedikleri bildirildi.

DENİZ NAKİ'YE SAVCILIK SORUŞTURMASI

Bu arada Amed Sportif Faaliyetler takımının futbolcularından Deniz Naki'ye, Diyarbakır savcılığı tarafından soruşturma açıldı.

Amedspor futbolcusu Deniz Naki'nin Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Bursaspor - Amedspor müsabakası sonrasında sosyal paylaşım hesabı Twitter'da paylaştığı beyanları nedeniyle, hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldığı öğrenildi.

Amedspor, 31 Ocak 2016 Pazar günü Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Bursaspor'u Bursa'da Ercan Çapar ve Deniz Naki'nin golleriyle 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmişti. Maçın 65. dakikasında gol atan Amedspor oyuncusu Deniz Naki, maç sonrası Twitter hesabından paylaşım yaparak Amedspor olarak boyun eğmediklerini belirtip, galibiyeti kuşatma altında olan Sur'da hayatlarını kaybedenlere ve yaralılara adadığını söylemişti.

Deniz Naki hakkında yaptığı paylaşımdan dolayı Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldığı ve soruşturmanın şikayet üzerine açıldığı belirtildi. Deniz Naki'nin söz konusu paylaşımı ise şöyleydi:

"Bizim için bugün çok önemli bir galibiyet oldu. Bize karşı yürütülen bu kirli oyundan alnımızın akı ile çıktık. Böylesine zor bir dönemde halkımıza ufakta olsa umut ışığı olabilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Amedspor olarak boynumuzu eğmedik ve eğmeyeceğiz de. Biz özgürlüğe olan inancımız ile çıktık sahaya ve kazandık. Çünkü biz özgürlüğe ve umuda fidanlarımızı ektik. Bizi yalnız bırakmayan bütün siyasetçilerimize, sanatçılarımıza, aydınlarımıza ve halkımıza teşekkürü borç biliyoruz ve bu galibiyeti topraklarımızda 50 günden fazladır süren zulümde hayatlarını kayıp eden ve yaralılarımıza adıyoruz, armağan ediyoruz. Her biji Azadi!"