Başkan Bahçeci'den Ahilik Haftası Teşekkür Mesajı

TAKİP ET

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, bu yıl 29.'su kutlanan Ahilik Haftası kutlamalarına katılan devlet büyüklerine, katılımcılara ve emeği geçenlere...

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, bu yıl 29.'su kutlanan Ahilik Haftası kutlamalarına katılan devlet büyüklerine, katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür mesajı yayımladı.

Kırşehir'de Ahilik Haftası kutlamalarının halkın ve resmi kurumların desteğiyle coşku içinde geçtiğini ifade eden Başkan Bahçeci, şunları kaydetti: "Kırşehir'de 29. Ahilik Haftası kutlamaları, çeşitli kültürel etkinliklerle bir hafta boyunca dolu dolu ve çok renkli geçti. Ahilik Haftası Kırşehir'in kültürel bir mirası olmaktan çıkarak uluslar arası bir faaliyet, bir yaşam biçimi haline gelmiştir. Cumhurbaşkanımız ve diğer misafirlerimiz de kutlamalarımıza katılarak bizi mutlu etmişlerdir. Bu vesile ile Ahi Evran Külliye alanında ve diğer alanlarda düzenlenen kutlama törenine katılarak bizlere güç veren başta; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'e, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör'e, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkçi'ye, Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'ya, Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya'ya, Sayıştay Başkanı Recai Akyel'e, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca'ya, AYİM Başkanı Tümgeneral Abdullah Arslan'a, Askeri Yargıtay Başkanı Tuğamiral Ahmet Zeki Liman'a, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi'ye, Kamu Başdenetçisi Sayın Nihat Ömeroğlu'na, Danıştay Genel Sekreteri Abdurrahman Gençbay'a, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'e, Valimiz Necati Şentürk'e, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'e, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bürokratlarına, resmi ve özel kuruluşlarımızın temsilcilerine, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımıza, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza, çok değerli sanatçı ve yazarlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum."

Bahçeci, ayrıca, Kırşehir'de düzenlenen ve 29 Mayıs günü sona eren "Kitap Günleri" etkinlikleri 1.Kitap Fuarı'nı da değerlendirerek, kitap günleri etkinliklerinin sürekli düzenleneceğini ve insanın kitaplara ulaşması için gerekli olan her şeyi yapacaklarını söyledi. Kitap Günleri etkinliklerine 68 yayınevi ve 27 yazar katılım gösterdi.