Cenk Renda: Seriyi 3-0 Yapıp Finale Yükselmek İstiyoruz

TAKİP ET

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Menajeri Cenk Renda, bugün Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray Odeabank'la yapacakları Spor Toto Basketbol Ligi play-off...

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Menajeri Cenk Renda, bugün Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray Odeabank'la yapacakları Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final üçüncü maçı öncesinde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Cenk Renda, seriyi 3 - 0 yapıp finale yükselmek istediklerini söyledi.

Karşılaşmaya hazır olduklarını belirten Renda, deplasmanlarda iyi bir grafik çizdiklerini ve bunu da bütün Avrupa'ya sezon boyunca gösterdiklerini belirtti. Bugün seriyi 3-0 yaparak final biletini almak istediklerini de sözlerine ekleyen Cenk Renda, kendilerini Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yoğun bir atmosfer beklediğini belirtti ve oyuncuların bu atmosfere hazır olduğunu ifade etti.

'Kazanıp seriyi 3-0'a getirerek işi bitirmek istiyoruz" diyen Renda, şöyle devam etti: "Derbiler, özellikle Galatasaray'la rakip sahada yaptığımız maçlar çekişmeli ve zor geçiyor. Herkes bunun bilincinde. Takımımız, deplasmanlarda genellikle istediği basketbolu oynadığı zaman rahat kazanıyor. Bu takım bunu bütün Avrupa'ya gösterdi. Biz bugün bu basketbolu ortaya koyup, seriyi 3-0 yapıp finale yükselmek istiyoruz. Hocamızın önderliğinde herkes hazır."

Takımda her maç ayrı bir oyuncunun yıldızlaştığını kaydeden Renda, "Sürekli bir oyuncu üzerinden gitmiyor. Geçen maçta Ali Muhammed müthiş bir performans ortaya koydu. Ona ek olarak Kostas'ın son 1 ayda yükselen grafiği var. Antic'ten ilk maç çok iyi katkı almıştık. Her maçta mücadele ve savunma ön planda iki takım içinde. Abdi İpekçi'deki atmosfer yoğun bir atmosfer oluyor. Bizim oyuncularımız buna alışık. Avrupa'da da benzer atmosferlerde oynadık. İyi bir takımız, kendi sahamızda aldığımız farklı galibiyetler bunu gösteriyor ama Galatasaray iyi takım ve iyi kadroları var. Biz, evimizdeki maçlara güzel ev sahipliği yaptık. Ufak tefek şeyler oluyor. Bugün de olacaktır ama iyi ve güzel bir maç olsun. İnşallah evimize final biletiyle döneriz." diyerek sözlerini tamamladı.