Daha Keskin, Daha Çekici Ve Daha Orantılı Bir Çene: Jawlıne Dolgusu Ankara

TAKİP ET

Zayıf çene hatlarını keskinleştirmenin ve sarkık bir boyun görünümünü yok etmenin kesin yolu jawline dolgusu.


Zayıf çene hatlarını keskinleştirmenin ve sarkık bir boyun görünümünü yok etmenin kesin yolu jawline dolgusu. Jawline dolgusu ile daha tatmin edici bir profile sahip olabilir ve çene hatlarınızı isteklerinize göre biçimlendirebilirsiniz. Belirgin çene hatları sunan jawline dolgusu Ankara Medikal Estetik'te Dr. Buket Yıldırım tarafından uygulanmaktadır. Daha fazla bilgi, telefon ya da sitemiz aracılığı ile randevu almak için www.drbuketyildirim.com  adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Jawline Dolgusu Nedir?
Jawline yüzünüzün alt kısmına şekil veren çene hattıdır. Jawline dolgusu bu çene hattına uygulanarak istenmeyen oval görünümü keskinleştirir ve yüzü daha simetrik hale getirir. Sert ve keskin çene hatları ile daha çekici hale gelirsiniz. Jawline dolgusu yaptırdıktan sonra genelde çevrenizdekiler bile bunu fark etmez çünkü karşınıza çıkan pek çok insan bu dolguya sahip olsa bile bunu anlayamazsınız. Arkanıza yaslanın ve aldığınız iltifatların tadını çıkarın.


Jawline Dolgusu Nasıl Uygulanır?
Jawline dolgusunun içeriği hyaluronik asit (HA) denilen bir dermal dolgusu maddesidir. Yüz, çene çizgisinden aşağıya boyun altından geçerken açısal konturları yeniden oluşturmak önemlidir. Yüzümüzün ortası yumuşak estetik geçişleri için idealdir. Jawline çizgimiz ise keskin geçişler için uygundur. Estetik açıdan genç ve yapılı bir yüz için açısal geçişlerin jawline bölgemizde dolgu ile oluşturulması sizi daha güzel ve çekici gösterir. Bu görünümü oluşturmak amacı ile istenilen açıları ve gölgeleri vurgulamak için deri altındaki katmana G-prime dolgusu kullanılır.

 Ayrıca boynun üst kısmındaki çene bölgesi sarkıklıklarını gidermek ve deriyi kaldırmak için iyi bir yumuşak doku entegrasyonuna sahip hyaluronik asit dolgusu uygulanır.  Çene açısı, çene ve çene bölgesini düzenleyen jawline dolgusu Ankara Medikal Estetik'te güvenilir ve kaliteli dolgu maddeleri ile yapılmaktadır.

Jawline Dolgusunun Sağladığı Avantajlar

Jawline dolgusunun günlük hayatınıza etki edecek pek çok avantaj sağlar. Başlıca jawline dolgusu avantajları:

Dolgu uygulandıktan sonra jawline bölgesine yayılır böylece çenenize hacim ekleyerek cildin daha geniş bir yüzey alanını kaplamasını sağlar. Bu da cildinizi gerer ve daha pürüzsüz bir görünüm oluşturur. Artan çene hacmi yüzün alt yarısını güçlendirir, yaşınız ilerledikçe jawline dolgusu sarkmayı önler.

Sizi belirsiz çene çizgilerinden kurtaran jawline dolgusu doğal yollardan keskin bir çeneye sahip
olmayanların ilk tercihi.

Çenenizin şeklini ve görünüşünü küçük dokunuşlar ile değiştirmek mümkün. Jawline dolgusu yüzünüzün hatlarını siz ne kadar isterseniz o kadar güçlendirir.

Az miktarda hyaluronik asit dolgusu uygulanması mümkündür. Bu sayede, yüzünüzün mevcut simetrisi baz alınarak dolgu enjekte edilir ve tamamen doğal bir görünüme sahip olursunuz.

Çene hattınızda herhangi bir yamukluk, eğrilik, yüzünüzün sağ ve sol tarafında eşitsizlik varsa jawline dolgusu yüzünüze dengeli ve estetik bir görünüm sağlar.  

Çenenizin bir tarafı diğerinden daha öne çıkıyor ya da arkada kalıyorsa yalnızca bir tarafa dermal dolgu maddesi uygulanabilir.

Jawline Dolgusu Zararlı Mı?

Jawline dolgusu için kullanılan hyaluronik asit tehlikeli değildir. Bu dolgu maddesini cildimiz de üretir, bu sebeple zararlı olduğu söylenemez.

Keskin çene hatları ile daha orantılı bir yüze sahip olmanızı sağlayan jawline dolgusu Ankara Medikal Estetik merkezimizde deneyimli doktorumuz Dr. Buket Yıldırım tarafından uygulanmaktadır. Deneyimli ellerde jawline dolgusunun hiçbir zararı yoktur.

Jawline dolgusu uygulandıktan sonra kısa süreliğine kaşınma, kızarıklık, hafif bir yanma hissedilebilir. Alerjiniz varsa hyaluronik asit bazı yan etkilere sahip olabilir bunun için doktorumuza danışmalısınız.