Erdoğan'la görüşen Destici'den 'Cumhur' mesajı

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, ittifaklarının uyumlu bir şekilde sürdüğünü vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi AK Parti Genel Merkezi'nde ağırladı. Görüşme yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü ve Deprem konusu dahil olmak üzere birçok konuda fikir alışverişinde bulunuldu.

Destici, görüşmenin faydalı olduğunu belirtti ve Cumhur İttifakı'nın gösterdiği hassasiyetleri vurguladı. Siyasi partilerin de bu hassasiyetlere dahil olabileceklerini ifade etti ve "Uyumlu bir şekilde ittifakımız ve çalışmamız devam ediyor" dedi.

Gazetecilerin, BBP'nin kendi amblemiyle seçime gireceklerini mi yoksa Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak mı seçime gireceklerini sorduğunda, Destici, partisinin kendi adı ve amblemiyle seçime girmek istediklerini belirtti. Ancak Cumhur İttifakı'nın seçimlere en yüksek katkıyı sağlamak için bir arada çalışmayı arzu ettiklerini ve uyumlu bir şekilde ittifakın devam ettiğini söyledi.

Görüşmenin olumlu geçtiğini ve taraflar arasında bir anlaşmazlık olmadığını vurgulayan Destici, heyetlerin daha önce yaptığı 3 görüşmenin ardından tekrar bir araya geleceklerini ve son noktayı koyacaklarını ifade etti.

Mustafa Destici recep tayyip erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı