Gündemi

TAKİP ET

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde düzenlenecek Bakanlar Kurulu toplantısına ve AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin Merkez Yürütme Kurulu...

- Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde düzenlenecek Bakanlar Kurulu toplantısına ve AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık edecek. (09.00-16.00-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ile MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve MHP Türkiye-Almanya Dostluk Grubu üyeleri basın toplantısı düzenleyecek. (10.00-11.00-11.30-12.00-Ankara)

EKONOMİ

- Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan basın toplantısı düzenleyecek. (14.00-Ankara)

- TÜİK, bu yılın ilk çeyreğine ilişkin inşaat işgücü girdi endekslerini açıklayacak. (Ankara)

DÜNYA

- Almanya Federal Meclisi'nin 2 Haziran'da gündemine alarak 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarını tanımaya hazırlanması, bu ülkede yaşayan Türklerin tepkisini çekiyor.

- Fransa'da çalışma yasası tasarısını protesto eden sendikaların grev ve protesto gösterileri takip ediliyor.

- Irak ordusunun Felluce'yi DAEŞ'ten kurtarma operasyonu ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

- Yukarı Karabağ cephe hattında Ermeni askerlerinin ateş ihlali ile ilgili gelişmeler izleniyor.

GÜNCEL

- Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu, kamu denetçilerinin katılımıyla, kurumun faaliyetleriyle ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (10.00-Ankara)

- Kilis'teki gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- EURO 2016 Fransa için hazırlananA Milli Takım çalışmalarına devam edecek. (Antalya)

- Spor Toto Basketbol Süper Lig play off yarı final serisinde Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe'nin 4. maçla ilgili çalışmaları ve dünkü maçın olası değerlendirmeleri takip edilecek.