'Koşabiliyorken Koş Projesi'nde Bisikletle Yarıştılar

TAKİP ET

"Koşabiliyorken Koş Projesi" kapsamında Balıkesir Karesi Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl 16.'sı düzenlenen Karesi Adnan Menderes Bisiklet Yarışları...

"Koşabiliyorken Koş Projesi" kapsamında Balıkesir Karesi Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl 16.'sı düzenlenen Karesi Adnan Menderes Bisiklet Yarışları nefes kesti. 10 kategoride yarışan yaklaşık 150 sporcu madalya, top ve bisikletle ödüllendirildi.

'Koşabiliyorken Koş Projesi" kapsamında Karesi Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl 16.'sı düzenlenen Karesi Adnan Menderes Bisiklet Yarışları havanında güzel olması ile yaklaşık 150 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Karesi Belediyesi ve Adnan Menderes Muhtarlığı işbirliğinde düzenlenen yarışlar 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu önünde saat 10.30'da başladı. Adnan Menderes Mahallesi'nin sokaklarında yarışan sporcular birbirlerini geçmek için kıyasıya yarıştı. 10 farklı kategoride yaş gruplarına göre yarışı tamamlayan ve derece alan sporculara madalya, top, ve bisiklet hediye edildi.

Bisiklet sporuna gönül veren çok sayıda vatandaş her yıl olduğu gibi bu yılda yarışlara büyük ilgi gösterdi. Yarışların startını veren Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan, Balıkesir'de bisiklet yarışlarının çok uzun yıllardan buyana devam ettiğini söyledi.

Mahalle gençlerinin her sene büyük bir coşku ile yarışlara katılığını belirten Müdür Arslan, şunları kaydetti: "Bizler de her zaman bu tür yarışların düzenlenmesinde emek harcayanların yanındayız. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karesi Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yarışlara büyük destek veriyor. Ben bu yarışların kazasız belasız bir şekilde yapılmasını temenni ediyorum. Gençlerimiz bu yarışları gelecekte bir hatıra olarak değerlendireceklerini ve gelecekte çok iyi bir sporcu olacakları ümidiyle bu yarışların çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah buradan çok güzel bisikletçilerimiz, yarışçılarımız triatloncularımız çıkacak. Bu organizasyonun yapılmasını sağlayan ve özellikle ilk başladığı andan itibaren büyük emek harcayan muhtarımıza ve bütün kurumlarımıza teşekkür ediyorum."