Mesh Cephe Özellikleri Ve Kullanım Alanları

TAKİP ET

Genişletilmiş metal ızgara asma tavanlar, açık yüzeyi ve şeffaflığı nedeniyle alanı ve ışığı arttıran bir tavan elemanıdır.

Yarı geçirgen yüzeye sahip asma tavan boşluğunda kablolama ve montaj elemanları için bir kapak görevi görür.

İsteğe göre esnek ve esnek yapısı ile tasarımcılara sınırsız olanaklar sunar. Sadece asma tavan elementi olarak değil, cephe yapılarında da önemli bir elementtir. Farklı görüntülerden farklı mesh boyutları elde edilebilir. Gelecekteki mimari ağlar iç ve dış mekan tasarımları için en iyi çözümlerden biri mesh cephe olacaktır.
 
 Metal Mesh Cephe Kullanımı
 
 Cephe kaplaması için en çok tercih edilen uygulamalardan biri, metal ağdan yapılmış cephe sistemleridir. Özel oyuk yapıları nedeniyle mükemmel hava ve ışık geçirgenliğine sahip genişletilmiş metal örgü cephe sistemleri birçok farklı alanda kolayca kullanılabilir ve kullanıldığı alana değer katar.
 
Çeşitli kafes boyutları kullanarak, sizin için geniş bir seçenek yelpazesi sunuyoruz. Farklı mesh ebatlarında tasarlanmış metal mesh cephe sistemleri, asma tavan olarak kullanılabilir veya cephe giydirme için tercih edilebilir. Özellikle asma tavan sistemlerinde, bu özel sistemler, elektrik sistemleri ve mekanik sistemler gizlendiğinde devreye sokulabilir.
 
 Mesh Ve Delikli Cepheler
 Proje desteğinden başlayarak metalin genişletilmiş kullanımı, statik çalışmadan ve bir alt çerçevenin optimum şekilde oluşturulmasından ve ağ cephesinin değiştirilmesinden oluşur. Çoğunlukla alüminyum, sac, ST37, bakır, vb. Genişletilmiş örgü malzemesi, güneş kırılma özelliklerine sahip malzemeler kullanılarak yapılabilir, rüzgar gücünü azaltır.
 
 Birçok metal malzemeden, özellikle alüminyumdan yapılabilen delikli metal, geçirgenliği ve estetik özellikleri müşterinin ihtiyacına bağlı olarak değişen dış bir malzemedir. Bu, geçirgenliğin istenen ancak görsel olduğu cephelerde standart dış cephe malzemelerine iyi bir şık bir alternatiftir.
 
 Paslanmaz Çelik Mesh Cephe Tasarımı
 
 Perde duvarlar için ısı yalıtım sistemi Bu, yapısal silikon kullanan perde duvarlar için tamamen cam, termal olarak yalıtılmış bir sistemdir. Bu mesh cephe, profillere monte edilmiş camların yardımı ile istenen alanlarda gizli kanatların açılmasını kolaylaştıran bir perde duvar sistemidir.
 
 Ayrıca cephe kaplamalarında da önemli bir dekoratif değeri temsil eder. Mimarlar, farklı renkteki ürünlerimiz ve sınırsız cephe tasarımlı tasarımlarımız kendi stillerini yaratabilir, orijinallerini yaratabilir ve bu nedenle ayırt edebilir.