Nilüfer, Bilfen Filarmoni Orkestrası Ve Korosu İle Aynı Sahnede

TAKİP ET

Bilfen Filarmoni Orkestrası ve Korosu, Nilüfer ile aynı sahneyi paylaştı.

Bilfen Filarmoni Orkestrası ve Korosu, Nilüfer ile aynı sahneyi paylaştı. Her yıl ünlü sanatçılar ile başarılı konser programları gerçekleştiren Bilfen Filarmoni Orkestrası ve Bilfen Korosu, Nilüfer ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

2015 – 2016 öğretim yılının bitmesine sayılı günler kala, Bilfen Ortaokullarının İstanbul içi ve İstanbul dışı tüm kampüslerinden, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda seçilen 6, 7 ve 8. sınıflarından kurulu 400 kişilik Bilfen Filarmoni Orkestrası ve Korosu, bu kez Türk Pop Müziğinin eşsiz seslerinden Nilüfer ile aynı sahneyi paylaştı.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen geleneksel yılsonu konserinde Bilfenli öğrencilerle sahne alan Nilüfer, birbirinden eşsiz parçalarını öğrencilerle seslendirdi. Orkestra öğrencilerinin keman, gitar, yan flüt ve çellolarını konuşturduğu gece renkli görüntülere sahne oldu. Daha önceki yıllarda Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Teoman, Emma Shapplin ve Sertab Erener gibi birçok ünlü isimle aynı sahneyi paylaşan öğrenciler performansları ile izleyenleri unutulmaz bir gece yaşattı.

Sunuculuğunu Balçiçek İlter'in üstlendiği konser programında, Nilüfer ve Bilfen Ortaokulları 7.sınıf öğrencisi Pelin Onbaşı'nın beraber seslendirdikleri, sanatçının unutulmaz şarkılarından biri olan "Çok Uzaklarda", izleyenlerden büyük alkış aldı.

Bilfen Müzik Öğretmeni ve sanatçı Eda Özülkü'nün "Son Perde" şarkısıyla renk kattığı gecede, Türkiye'nin en önemli ses sanatçılarından biri olarak kabul edilen Nilüfer; "Yolcu Yolunda Gerek", "Erkekler Ağlamaz", "Kim Arar", "Böyle Ayrılık Olmaz", "Esmer Günler", "Mor Menekşe", "Geceler", "Yemin Ettim" ve "Mavilim"isimli dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdi. Bu güne kadar sayısız albüme imza atan Nilüfer'in seslendirdiği klasikleşen şarkılara, enstrümanları ve sesleri ile eşlik eden öğrenciler, konserin finalini ise "Elem Acı ve Keder" şarkısı ile yaptı.