Payitaht Abdülhamid 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İşte Yeni Oyuncular

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezonunda gelen oyuncular ve 56. bölüm fragmanı yayınlandı.

TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon ilk bölümü ekrana geldi. Uzun bir aradan sonra ekrana dönen dizinin 55. bölümünde; Halil Halid ona kurulan büyük tuzağa rağmen, görevini başarmaya çalışırken, aynı anda Mısır'da yapılan büyük toplantıda kimler Osmanlı'nın kaderini çizmeye çalışmaktadır? Payitaht Abdülhamid 56.bölüm fragman! Yeni sezon ilk bölüm izle! Ayrıntılar haberimizde...


►56. BÖLÜM FRAGMANI

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 55. BÖLÜM ÖZETİ

Sarayda, yaşanan son vahim hadisenin yaraları sarılmaya çalışılmakta, Fehim Paşa'nın yası tutulmaktadır. Abdülhamid, Parvus'un İngiltere'de zindana atılmasını sağlamıştır.

Şimdi de bu planın ortağı Crowly, Mısır'da saklandığı yerde bulunup cezalandırılacaktır. Abdülhamid, bu amaçla Payitaht'ta adı efsane olmuş, sıra dışı bir hafiyesini görevlendirir: Halil Halid! Halil Halid ona kurulan büyük tuzağa rağmen, görevini başarmaya çalışırken, aynı anda Mısır'da yapılan büyük toplantıda kimler Osmanlı'nın kaderini çizmeye çalışmaktadır?
 

Payitaht Abdülhamid'e 5 yeni oyuncu / Yeni sezon oyuncuları
 

Payitaht Abdülhamid dizisi 3. yeni sezonunda kadrosuna 5 yeni isim ekledi. Yakında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan diziye Hakan Yufkacıgil, Sedef Avcı, Gürkan Uygun, Başak Daşman ve Suavi Eren dahil oldu. İşte oyuncuların karakterleri ve ilk görselleri...

Halil Halid (Gürkan Uygun)

Hemşire Zeynep (Sedef Avcı)


Mısır Hidivi Fuat (Hakan Yufkacıgil)

Şivenaz (Başak Daşman)


 

Edmund Rothschild (Suavi Eren)
 

Bülent İnal: Abdülhamid’in ruhuna girdim

Payitaht Abdülhamid'in başrolü Bülent İnal, "Abdülhamid’in ruhuna girdim" ifadelerini kullandı.

YABANCI BASINDAN İLGİ

Dünyanın her yerinden canlı yayın yapan Al Jazeera Mubasher kanalının ‘El Mesaiyyat’ programı, önceki gün TRT’nin ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisinin İzmit’teki setini ziyaret etti.

"TEDİRGİNLİĞİM VARDI"

Sunucu Mogahed Sarar, başrol oyuncusu Bülent İnal’la canlı yayın röportajı gerçekleştirdi. Role hazırlığını anlatan İnal şöyle konuştu: “Abdülhamid, çok sinematografik bir karakter... Başlangıçta tedirginliğim vardı, ancak bu rolü oynamayı çok istiyordum. Proje, iyi bir senaryo, yapım şirketi ve doğru isimlerle birlikte mükemmel bir şekilde ortaya çıktı."