Rüyada Yılan Görmek Nasıl Yorumlanır?

TAKİP ET

Rüyada Yılan Görmek Nasıl Yorumlanır? rüyada yılan,rüyada yılan görmek,rüyada yılan görmek nasıl yorumlanır,rüyada zehirli yılan görmek gibi birçok rüyanın cevabı yazımızda.

Eğer görülen yılandan korku hissederseniz, o zaman hayatınızda korktuğunuz ve yüzleşmek istemediğiniz bir şey olduğunu ifade eder.

Rüyada vahşi bir yılan görmek, hayatınızdaki bir şeyin kontrolden çıktığını ifade eder, bu sağlığınız, maddi durumunuz, evlilik hayatınız vb. hakkında olabilir.

Bazı rüya tabircilerine göre yılan esrarengiz yani gizli bir durumun ifadesidir. Aynı zamanda belirsizlik, ürperti, olumsuzluk ve kötülüğü ifade eder.

Yılanlar bazı durumlarda olumlu bir rüya olarak tabir edilir. Zehri aynı zamanda panzehir olarak kullanıldığından insan hayatı için olumlu değişim anlamına gelir.

Bir yılanın kendisini kovaladığını fakat ona yetişemediğini ve kaçıp kurtulduğunu gören düşmanından kurtulur. Bir yılanla dost olduğunu ve kendisine bir zararı dokunmadığını görmek zor bir işinin kolaylıkla başarılacağına delildir.

Rüyada yılan görmek; düşmana, yılanı öldürmek düşmandan kurtulmaya, yılanın sokması eziyet ve sıkıntıya, yılan yemek düşmanların malından yemek anlamına gelir.

Rüyada yılandan kaçmak kötülüklerden kurtuluşa, yılan beslemek etrafınızda kötü kimselerin varlığına işaret eder. Rüyada yılan saldırması rakipleriniz karşısında dikkatli olmanız gerektiğine ve istenmeyen durumlar olacağı demektir.

Rüyada yılan görmek, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işarettir. Yılan inançsız, zararlı, külfeti çok, ağzı bozuk fakat güçlü bir düşmandır.

İslami rüya tabirlerde rüyada yılan görmek şeytani asılsız rüya olarak tabir edilir. Bu yüzden korkutucu rüyaların görülmesi halinde anlamı ne şekilde olursa olsun başkalarına anlatmamak ve Cenâb-ı Hakk'a sığınmak gerekir.

Yılanlar hain, kindar ve sinsi hasımdır. Bu nedenle yılan rüyasının tabirini sessiz okuyup, kötü ve korkutucu rüyaları başkalarına anlatmamak gerekir.

Rüyanızda görülen yılan, gizli rakibe, saltanata ve kişinin geçimine işarettir. Rüyada yılan görmek mal sahibi rakip, devlet, kadın ve çocuktur.

Cafer-i Sâdık (r.a) yılanı, selamete, devlete, zevceye ve evlada işaret eder. Yılanın sivri dişleri, düşmanın gücünü gösterir.

1- Rüyada Yılan Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada görülen yılanlar düşmanları ifade eder. Ayrıca rüyada yılan görmek hain, ahlaksız komşuya işaret eder. Yılan bazen kötü akrabaya da işarettir.

2- Rüyada sürünen yılan görmek: 

Yılanların sürünerek yanınıza gelmesi düşmanlarınızın birleşerek, bir araya gelip size karşı tehlike oluşturacaklarına işarettir.

3- Rüyada Mavi Yılan Görmek:

Mavi renkteki bir yılanın görülmesi erkek düşmana işaret eder. Bazen de mavi, pembe, mor, gri, turuncu renklerde yılanlar sinsice ve alttan alta işler karıştıran kimseleri bildirir.

4- Rüyada Yılan Öldürmek

Düşmanınızı yeneceğinize ve bir beladan kurtulacağınızı belirtir. Rüyada yılan öldürmek düşmanı yenerek ona zafer elde etmek demektir.

Ölmüş yılanı görmenin yorumu, rüyayı görenin kavgasız ve sıkıntısız bir şekilde düşmanlarından kurtulacağını belirtir. Yılanı öldürüp etinden yemek ise düşmanın malından yemeye işaret sayılır.
Sokaklarda yılan öldürmek, savaş ve kavgayı belirtir. Düşmanları alt etmekle tabir edilir. Rüyasında yılan öldürdüğünü gören kişinin yaşamı, zafer ve başarılarla dolu geçer.

Rüyasında eliyle yılanı parçalayıp öldürmek, düşmanını yenip onun malından faydalanmaya alamettir. Rüyada yılan öldürmek düşmanınızın öldüğüne işarettir.

Ayrıca rüyada yılan öldürmek düşmanların kendisine erişmeyeceğine işaret eder.

5- Rüyada Yılanla Kavga Etmek: 

Yılanla boğuşup kavga etmek düşmanınızla kavga etmeye, zarar görmeye yorumlanır. Rüyada kavga edilen yılanın sokması, bir musibete düşmeye yorulur. Kavga edilen yılanı parçalamak ise , düşmanı bulunan kişiden istifade etmeye yorumlanır.

6- Dev Yılan Görmek:

Büyük mücadeleyi belirtir. Olası tehlikelere karşı kararlı olmanızı ifade eder. Dev yılanı, devasa, iri yarı güçlü düşmana, küçük yılansa zayıf düşmana yorumlanır. Rüya sahibinin korkmadığı dev yılanlar, o kimsenin kuvvet ve devletidir.

7- Rüyada yılan ısırması

Düşmandan gelecek zarara yorumlanmıştır. Rüyada yılan ısırması, kişinin düşmanı aracılığıyla gelecek eza ve meşakkattir.

Isırılan kimsenin haram mal kazandığına işarettir. Aynı zamanda rüyada yılanın ısırması, düşmanının kendisini üzeceğine, sıkıntı çekeceğine yorumlanır.

Yılan zehrinin aynı zamanda panzehir için kullanılması ve şifa verici özelliği nedeniyle yılanın sokması hastanın şifa bulmasına tabir edilir.