Selçuk Üniversitesi'nde Dehşet: Dekan Yardımcısı Silahla Yaralandı

TAKİP ET

Konya Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Müjdat Yeşildal, bir öğrenci tarafından silahla vuruldu. Saldırgan intihara teşebbüs etti.

Konya Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde korkunç bir olay yaşandı. Fakültede eğitim gören B.S.E. adlı öğrenci, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Müjdat Yeşildal’ı silahla vurduktan sonra aynı silahla intihara teşebbüs etti.

Olayın ardından her iki yaralı da Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. 

Yetkililer, Dr. Yeşildal’ın ameliyata alındığını ve hayati tehlikesinin devam ettiğini açıkladı. Şüpheli B.S.E.’nin ise yaşam destek ünitesine bağlı olduğu bildirildi.

Rektörlükten Açıklama:

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü, olayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, yaralı akademisyene gerekli tıbbi müdahalenin yapıldığını ve sağlık durumunun yakından takip edildiğini belirtti. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Olayla ilgili adli süreç başlatılmış olup, üniversitemiz tarafından da gerekli incelemeler yapılmaktadır. 

Gelişmeler, Rektörlüğümüz tarafından yerinde ve yakından takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Olayın nedeni ve detaylarıyla ilgili soruşturma sürerken, üniversite camiasında büyük üzüntü ve endişe yaşanıyor.

Konya SelçukÜniversitesi Asimetrik Haber