Tek Seferde Yağlarınızdan Kurtaran Yöntem: Lıposuctıon

TAKİP ET

Liposuction İstanbul, cilt altındaki aşırı yağdan kurtulmak için yapılan estetik bir cerrahi işlemdir.

Liposuction İstanbul, cilt altındaki aşırı yağdan kurtulmak için yapılan estetik bir cerrahi işlemdir. 
Başka bir deyişle, Liposuction ameliyatı orantısız yağ alanlarını hedef alan bir prosedürdür. Bazı insanlar iyi beslendikleri halde ve sürekli egzersiz yapıyor olsalar bile yağ kaybetmekte zorlanırlar.

Liposuction, vücudun belirli bir bölümünün zayıflamasına ve yeniden şekillendirilmesine yardımcı olur. Liposuction en çok tercih edilen estetik cerrahi işlemlerinden biridir.

İşlem göbek, kalça, sırt, kol veya yüzünüzdeki yağların alınması şeklinde plastik bir cerrah tarafından yapılır. Yağlarınızdan kurtulmanız için liposuction İstanbul Nişantaşı'ndaki polikliniğimizde uygulanmaktadır. Daha fazla bilgi veya randevu almak için sitemize göz atabilirsiniz.

www.quartzclinique.com

Neden liposuction'a ihtiyacınız var?

Sağlıklı beslenmek veya egzersiz ile bölgesel olarak kurtulamadığınız yağlar için liposuction idealdir. Kilo aldığımız zaman, her bir yağ hücresi büyüklüğünü ve hacmini arttırır. Liposuction, serbest bölgelerdeki yağ hücrelerinin sayısını azaltır.Liposuction, selüliti yok etmez. Selülitlerinizden kurtulmak istiyorsanız liposuction sizin için ideal yöntem sayılmaz. Zaman zaman liposuction ayrıca jinekomasti(Erkek Göğüsleri) ve meme küçültmesi için de kullanılır.

Liposuction için iyi bir aday mısınız?

İdeal adaylar, derileri altında inatçı yağları olan, yağların kas ve deri içinde kaldığı ve yağ tabakasının karın organlarının etrafındaki kas tabakası altında kaldığı viseral yağları olmayanlardır. Liposuction ameliyatı için ideal adaylar

-  Kilosu oturan yetişkinler
- Herhangi bir tehlikeli tıbbi durumu olmayan sağlıklı kişiler
- Uygun beslenme ve sağlıklı yaşam ile sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeye odaklanan bireyler
- Sigara içmeyenler
Liposuction Riskleri Nelerdir?
- Kistler
- Enfeksiyon
- Mikrokalsifikasyon
- Yağ hücrelerinin nekrozu (ölüm)


Uygulanmak istenen liposuction İstanbulQuartz Polikliniği'nde deneyimli doktorlarımız tarafından yapılmakta olup, kişiden kişiye değişen düşük veya yüksek risk faktörleri için sizlere tam bilgilendirilme sağlanmaktadır.
Hangi bölgelere liposuction uygulanabilir?
Liposuction yaptırmak istiyorsanız, vücudun hangi bölgelerindeki yağların aldırılabileceğini bilmeniz gerekir. Bu bölgeler gerdan, boyun, üst kollar, kadın göpüsleri, dış uyluk, sütyen askı alanı, karın veya göbek, bel simidi, uyluklar ve erkek göğüsleri (jinekomasti) olarak örneklendirilebilir.

İyileşme Süreci

Ameliyattan sonra, insizyondan sıvı drenajı olacaktır; bu tamamen normaldir ve birkaç gün içerisinde geçer. Kompresyon giysiler genellikle şişmeyi kontrol etmek ve vücudun şekillendirilmesine yardımcı olmak için ameliyattan sonra iki veya daha fazla hafta boyunca giyilir. Ağrı genellikle hafif olsa da, hasta bir miktar rahatsızlık, şişme, morarma ve geçici uyuşukluk yaşayacaktır. Bunlar zamanla azalır. Sütürler kullanılıyorsa ilk hafta içinde kendi başlarına kaldırılır veya çözülür. Doktorunuz birkaç hafta boyunca spor faaliyetlerinden kaçınmanızı önerebilir, ancak çoğu faaliyet birkaç gün içinde yapılmaya başlanmaktadır.

Tamamlayıcı prosedürler

Birçok kadın liposuction'ı vücudun oranlarını dengelemek için bir yol olarak gördüğünden, genellikle meme büyütme veya meme kaldırma ile birlikte yapılır. Ayrıca, bazı bölgelerde fazla yağın yanı sıra cildi de gevşek olan hastalar için, hastanın genel sonucunu geliştirmek için bir mide gerdirme prosedürü de uygulanabilir. Bazıları için meme küçültme (geleneksel tekniklerle veya liposuction yoluyla) de seçilebilir. Daha fazla tamamlayıcı prosedür için doktorlarımıza danışabilirsiniz. Bölgesel zayıflamanızı sağlayan liposuction İstanbul denilince akla ilk gelen kliniklerden biri olan Quartz Polikliniğimizde sizleri bekliyoruz.