Türk Kökenli Milletvekili Ünal, 2017 Seçimlerinde Aday Olmayacak

TAKİP ET

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaleti Parlamentosu Milletvekili Arif Ünal, 2017 yılında yapılacak milletvekili seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaleti Parlamentosu Milletvekili Arif Ünal, 2017 yılında yapılacak milletvekili seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı. Ünal, 2010 yılından beri Kuzey Ren Vestfalya Eyaletin'de Yeşiller Partisi Köln milletvekili olarak görev yapıyor. Ünal, sağlık politikası sözcüsü ve Uyum Komisyonu Başkanı olarak görevlerini yürütüyor. Arif Ünal, 14 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak olan Kuzey Ren Vestfalya Eyalet Parlamentosu seçimlerinde aday olmayacağını yazılı basın bildirisi ile duyurdu.

Arif Ünal yazılı açıklamada, "'Milletvekili olarak çalışmak ve insanlara hizmet etmek güzel bir duygu ve bunu zevkle yaptığım için böyle bir karar almak pek kolay olmadı. 2010" dan bu yana Yeşiller Partisi olarak Kuzey Ren Vestfalya Eyaletin'de bir çok konuda önemli adımlar atabildik. Bu başarılardan gurur duymakla birlikte, şahsi nedenlerden dolayı böyle bir karar aldım. Bu süre içerisinde, birlikte çalıştığımız ve bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bir daha ki seçime kadar yapılacak daha çok işlerimiz var. Her zaman olduğu gibi sizlerin de yardımıyla bunların da üstesinden gelebileceğimize inanıyorum." dedi.