NG Sapanca Wellness & Convention Nasıl Bir Oteldir?

TAKİP ET

Sapanca; her geçen gün daha çok popüler oluyor. Coğrafya derslerinden aşina olduğumuz üzere Sakarya iline bağlı bir ilçedir. Bilhassa İstanbul'a yakın olması ciddi bir avantajdır. İstanbul'da yaşayan insanlar; günübirlik Sapanca'ya gitme şansını elde ederler.

NG Sapanca Wellness & Convention Nasıl Bir Oteldir?

Sapanca; her geçen gün daha çok popüler oluyor. Coğrafya derslerinden aşina olduğumuz üzere Sakarya iline bağlı bir ilçedir. Bilhassa İstanbul’a yakın olması ciddi bir avantajdır. İstanbul’da yaşayan insanlar; günübirlik Sapanca’ya gitme şansını elde ederler.

Sapanca; tarihi ve doğal güzellikleri ile farkını ortaya koyar. Muhakkak görülmesi gereken çok sayıda yeri bünyesinde barındırır. Ayrıca, Sapanca’da gören herkesin hayran kalacağı konaklama seçenekleri de vardır. Bilhassa bungalov evler çok fazla tercih edilir. Ancak, Sapanca otellerinin de beklentileri sonuna kadar karşıladığından bahsedebiliriz. Onlardan birisi de popülerliği Sapanca sınırlarını dahi aşmış olan NG Sapanca Wellness & Convention! Gelin, bu otel hakkında çok işinize yarayacak türden bilgiler verelim!

NG Sapanca Wellness & Convention Neden Tercih Edilmeli?

NG Sapanca; çok uzun süreden bu yana bilinen bir oteldir. Türkiye’nin önde gelen beş yıldızlı otelleri arasında yer alır. NG Sapanca’nın yanı sıra NG Afyon da oldukça sevilen ve popüler olan bir oteldir. İnsanlar; dinlenmek ve tatil yapmak adına bu otele gelirler. İlk olarak, otelin oda seçeneklerinden bahsedelim! NG Sapanca; müşterilerine superior oda, superior deluxe oda, junior süit, senior süit, balayı süit ve kral dairesi olmak üzere farklı oda seçenekleri sunar. Konfor arayışında olanlar tercihlerini süitlerden yana yapabilirler. Bunun yanı sıra, balayı çiftleri için özel olarak hazırlanmış balayı süit de bu oteli özel kılan detaylar arasındadır. NG Sapanca; balayı çiftlerine otelde kaldıkları süre boyunca özel ikramlarda bulunur. Ayrıca, balayı çiftleri; indirimlerden ve balayı paketlerinden yararlanabilirler.

NG Sapanca; konaklama seçeneklerinin yanı sıra yeme içme alternatifleri ile de dikkat çeker. Otelin ana restoranında üç öğün yemek yenebilir. Bunun yanı sıra, otelde çok sayıda farklı restoranların da olduğunu ifade edebiliriz. Bunlardan birisi Farina Restoran olarak bilinir. Kebap, pide ve şeflerin birbirinden güzel alternatif yemeklerini tüketmek isteyenler için uygun bir adrestir. Buna ek olarak, Erguvan Restoran da bu otelin lezzetiyle öne çıkan restoranları arasında bulunur. Usta aşçıların elinden çıkan eşsiz lezzetleri bünyesinde barındıran bu restoranın çeşit çeşit yemekleri arasından seçim yapmak zor olacaktır.

Bu Oteli Özel Kılan Detaylar Nelerdir?

Takdir edersiniz ki, iyi bir otelde muhakkak SPA merkezi bulunmalıdır. Aliva SPA; bu oteli ayrıcalıklı kılan detaylar arasında bulunur. Yıl boyunca yorulan insanlar; Aliva SPA’ya gelerek dinlenme ve yenilenme şansına erişirler. Yalnızca 12 yaşından büyük kişilerin girebildiği bu merkezde çok sayıda hizmetin verildiğini söylemeliyiz. Bilhassa Türk hamamı, bio sauna, macera duşları, cilt bakımı odaları, pilates stüdyosu, Fin hamamı, Fin saunası, masaj odaları, kar çeşmesi gibi seçeneklerin çok fazla tercih edildiğini ifade edebiliriz.

Siz de otelin internet sitesini ziyaret ederek rezervasyon hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

NG Sapanca Wellness NG Sapanca Wellness - Convention