• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Spor
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Magazin
  • Yerel
  • Eğitim Yaşam Kültür Sanat Dünya
  • Ara
SON DAKİKA:
13:40
Türkiye–OECD iş birliğinde küresel tedarik zincirleri masada
13:30
BUSİAD: Dünya tehlikeli eşikten geçiyor
12:30
BUSİAD Yüksek Danışma'da görev değişimi
11:50
Su ürünleri ilk çeyrekte ihracatını yüzde 24 artırdı... Levrek liderliğini sürdürdü
11:40
Hisarcıklıoğlu'ndan döviz desteği çağrısı: Uzatılmalı, oranı artırılmalı!
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bursa İnegöl mobilya şölenine hazır
Gündem
Yayınlanma: 01 Ekim 2022 - 10:00

Bursa İnegöl mobilya şölenine hazır

Yeni sezonun mobilya trendini belirleyecek olan 47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı / MODEF EXPO 2022 03 Ekim’de kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Fuar öncesi açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu alanda uğraş veren, ticaret yapan tüm iş insanlarını, yeni evlenecekleri ve evini yenilemek isteyenleri şehrimize davet ediyoruz” dedi.

Gündem
01 Ekim 2022 - 10:00
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bursa İnegöl mobilya şölenine hazır
Yeni sezonun mobilya trendini belirleyecek olan 47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı / MODEF EXPO 2022 03 Ekim'de kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Fuar öncesi açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Bu alanda uğraş veren, ticaret yapan tüm iş insanlarını, yeni evlenecekleri ve evini yenilemek isteyenleri şehrimize davet ediyoruz" dedi.

BURSA (İGFA) - Bursa'nın İnegöl ilçesinin asırlardır gelişerek devam eden ahşap işçiliği serüveni, son yıllarda yaşanan hızlı bir gelişimle dev bir "İnegöl Mobilyası" markasına dönüştü. Mobilyada yaşanan başarı öyküsünü yarım asırlık fuar tecrübesiyle harmanlayan İnegöl, bu alanda yurt içi ve yurt dışında adeta trendi belirler hale geldi. Yılda iki kez düzenlenen Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı / MODEF, Ekim ayında 47'nci kez kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Tamamı İnegöl firması 160 üreticinin stant açacağı fuarda, yeni sezonun modelleri ve renkleri görücüye çıkacak. Aynı zamanda İnegöl'de Mobilya AVM'ler, mobilya mağazaları ve binlerce üretici firma 08 Ekim'e kadar sürecek fuar boyunca bir şölen havasında misafirlerini ağırlayıp ürünlerini sunacak.

ŞEHİR OLARAK HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 3-8 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı / MODEF EXPO 2022 öncesi bir açıklama yaparak sektörle ilgili tüm profesyonelleri, yeni evlenecek gençleri ve evini yenilemek isteyenleri fuara davet etti. Başkan Taban, "Mobilyanın Başkenti İnegöl'de 47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı 03-08 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Heyecanlıyız. Şehrimizde hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm mobilyacılarımız yeni trend mobilyalarını hazırladılar. Bu vesileyle tüm paydaşlarımızı İnegöl'ümüze davet ediyoruz" dedi.

HERKESİ İNEGÖL MOBİLYASI VE İNEGÖL'Ü KEŞFETMEYE DAVET EDİYORUZ

İnegöl'de bir mobilya hikayesi yaşandığına dikkat çeken Başkan Taban, "Osmanlı döneminden başlayan kadırgalara kürek üretme serüveni, bugünlere modern mobilyalar halinde geliyor. Şehrimizde binlerce firma, girişimciler, markalar mevcut. Gayretle yeni yeni ürünler oluşturularak bu işin modası belirleniyor. Ben bu vesileyle şehrimizdeki tüm mobilyacılarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü ciddi bir değer oluşturmakta İnegöl Mobilyası. Tabi ki 3-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz mobilya fuarında da gelen misafirlerimiz burada yeni modelleri, ergonomik, tasarımsal anlamda öne çıkmış, günümüz şartlarında akıllı mobilya konseptlerini görecekler. Bizler bu alanda uğraş veren, ticaret yapan tüm iş insanlarını, yeni evlenecekleri ve evini yenilemek isteyenleri şehrimize davet ediyoruz. Burada keyifli bir hafta geçireceklerini ifade edebilirim. Aynı zamanda misafirlerimizi Oylat Kaplıcalarımızda şifalı sularımızda ağırlayıp yine İnegöl'ümüzün önemli bir markası olan İnegöl Köftesini kendilerine armağan etmek istiyoruz. Fuarımızın şehrimize, mobilyacılarımıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle 47'ncisini gerçekleştireceğimiz ve özellikle yurt dışından misafirlerimizi ağırlayacağımız fuarımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" açıklamalarında bulundu.


  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ağrı Dağı’na uzaydan selam: Göktürk-2B 3 yaşında
Ağrı Dağı’na uzaydan selam: Göktürk-2B 3 yaşında
Yıldırım’da plastikle mücadele: 50 milyon şişeye fren
Yıldırım’da plastikle mücadele: 50 milyon şişeye fren
İzmir Körfezi’nde kirlilik alarmı büyüyor
İzmir Körfezi’nde kirlilik alarmı büyüyor
Hastane otoparkında araç yangını paniği
Hastane otoparkında araç yangını paniği
Son Haberler
Türkiye–OECD iş birliğinde küresel tedarik zincirleri masada
Türkiye–OECD iş birliğinde küresel tedarik zincirleri masada
BUSİAD: Dünya tehlikeli eşikten geçiyor
BUSİAD: Dünya tehlikeli eşikten geçiyor
BUSİAD Yüksek Danışma'da görev değişimi
BUSİAD Yüksek Danışma'da görev değişimi
Bahçeli: Türkiye hiçbir senaryoda figüran olmayacaktır
Bahçeli: Türkiye hiçbir senaryoda figüran olmayacaktır
Su ürünleri ilk çeyrekte ihracatını yüzde 24 artırdı... Levrek liderliğini sürdürdü
Su ürünleri ilk çeyrekte ihracatını yüzde 24 artırdı... Levrek...
Erzincan'da deprem korkuttu
Erzincan'da deprem korkuttu

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Spor
Sağlık
Teknoloji
Magazin
Yerel
Eğitim
Yaşam
Kültür Sanat
Dünya
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Yerel
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Ağrı Haber / Bursa Haber / Cuma Hutbesi / Alanya Haber