• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Spor
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Magazin
  • Yerel
  • Eğitim Yaşam Kültür Sanat Dünya
  • Ara
SON DAKİKA:
12:30
BUSİAD Yüksek Danışma'da görev değişimi
11:50
Su ürünleri ilk çeyrekte ihracatını yüzde 24 artırdı... Levrek liderliğini sürdürdü
11:40
Hisarcıklıoğlu'ndan döviz desteği çağrısı: Uzatılmalı, oranı artırılmalı!
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bursa İnegöl'e 60 araçlık Tır Parkı
Gündem
Yayınlanma: 18 Temmuz 2023 - 14:10

Bursa İnegöl'e 60 araçlık Tır Parkı

Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin Organize Sanayi Bölgesinde belediyeye ait arazi ve civarında yaptığı kamulaştırmalarla 8 dönümlük alan üzerinde hayata geçirdiği 60 araçlık tır parkı hizmete girdi.

Gündem
18 Temmuz 2023 - 14:10
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bursa İnegöl'e 60 araçlık Tır Parkı
Bursa'da İnegöl Belediyesi'nin Organize Sanayi Bölgesinde belediyeye ait arazi ve civarında yaptığı kamulaştırmalarla 8 dönümlük alan üzerinde hayata geçirdiği 60 araçlık tır parkı hizmete girdi.

BURSA (İGFA) - İnegöl Belediyesi, tedarik zincirinin önemli parçalarından biri olan lojistik alanında hem bir düzen sağlayacak hem de şoförlerin güvenli şekilde araçlarını park edebilecekleri alan oluşturmak üzere çalışma başlatmıştı.

Organize Sanayi Bölgesinde Kamyoncular Garajı yakınında bulunan belediyeye ait bir alan etrafında farklı parseller de kamulaştırılarak 8 dönümlük alan oluşturuldu. Bu alan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan düzenlemeyle 60 araçlık tır parkı olarak düzenlendi.

Yeni tır parkı, bugün düzenlene törenle hizmete açıldı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ise önemli bir ihtiyacın giderildiğini ifade ederek; "Bugün açılışını yaptığımız alanda belki ihtişamlı yapılar, büyük büyük binalar görmeyeceksiniz ama işlevsel olarak çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak Tır Parkımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. İnegöl'de lojistik anlamında çok kıymetli işler yapılıyor. Bu da en başta mobilya kümelenmesinin ve diğer karma sektörlerin, sanayideki üretimin bize kazandırdığı bir alan. Kamyoncular Garajımız burada İnegöl'ün yükünü taşımaya devam ediyor. Ben her birine çok teşekkür ediyorum. İnegöl'ü anlatırken belki mobilya diye anlatıyoruz ama tedarik zincirini kopardığınız anda ürettiğiniz hiçbir şeyi bir yere ulaştırma şansınız yok. Dolayısıyla lojistik, ulaşım ve bu hizmetleri yapan tüm nakliyat şirketleri ile kooperatiflerimiz çok kıymetli bir işi yerine getiriyorlar" diye konuştu.

Alanda yapılan çalışmalardan da söz eden Başkan Taban, "İçerisinde bulunduğumuz 8 dönümlük alanda zeminde beton dökerek sağlam bir altyapı oluşturulmuş oldu. Beraberinde çevre duvarları da yapılarak faaliyete geçirmek üzere hazırlandı. Bu alanı bu şekilde kendi başına bıraksak çok sağlıklı olmayacaktı. Kooperatif Başkanımız da burayı işletebileceklerini söylediler. Çok güzel oldu ve yakıştı. Yük taşıyan araçların burada güvenli şekilde parklanmalarını sağlamış olduk. Şoför arkadaşlarımızın da herhangi bir tedirginlik yaşamasına gerek kalmayacak." dedi.

Başkan Taban, İnegöl'ün büyümeye devam ettiğini belirterek, İnegöl'ün geleceğe taşınması adına kıymetli projelerle ilgili çalışmaya devam edeceklerini, açılışını gerçekleştirdikleri tır parkının hayırlı olmasını diledi.


  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ağrı Dağı’na uzaydan selam: Göktürk-2B 3 yaşında
Ağrı Dağı’na uzaydan selam: Göktürk-2B 3 yaşında
Yıldırım’da plastikle mücadele: 50 milyon şişeye fren
Yıldırım’da plastikle mücadele: 50 milyon şişeye fren
İzmir Körfezi’nde kirlilik alarmı büyüyor
İzmir Körfezi’nde kirlilik alarmı büyüyor
Hastane otoparkında araç yangını paniği
Hastane otoparkında araç yangını paniği
Son Haberler
BUSİAD Yüksek Danışma'da görev değişimi
BUSİAD Yüksek Danışma'da görev değişimi
Bahçeli: Türkiye hiçbir senaryoda figüran olmayacaktır
Bahçeli: Türkiye hiçbir senaryoda figüran olmayacaktır
Su ürünleri ilk çeyrekte ihracatını yüzde 24 artırdı... Levrek liderliğini sürdürdü
Su ürünleri ilk çeyrekte ihracatını yüzde 24 artırdı... Levrek...
Hisarcıklıoğlu'ndan döviz desteği çağrısı: Uzatılmalı, oranı artırılmalı!
Hisarcıklıoğlu'ndan döviz desteği çağrısı: Uzatılmalı,...
48. Yapı Fuarı İstanbul açıldı
48. Yapı Fuarı İstanbul açıldı
Düzce'de duygu istismarına geçit yok
Düzce'de duygu istismarına geçit yok

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Spor
Sağlık
Teknoloji
Magazin
Yerel
Eğitim
Yaşam
Kültür Sanat
Dünya
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Yerel
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Ağrı Haber / Bursa Haber / Cuma Hutbesi / Alanya Haber