• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Spor
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Magazin
  • Yerel
  • Eğitim Yaşam Kültür Sanat Dünya
  • Ara
SON DAKİKA:
11:40
TEXSUM'26 tekstilin geleceğini Bursa'da masaya yatıracak
10:30
Ege ihracatında bahar coşkusu
06:40
KAYSO'dan Çin gerçeği uyarısı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kasırga Sakarya'da
Gündem
Yayınlanma: 08 Kasım 2022 - 17:30

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kasırga Sakarya'da

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga’yı konuk etti. Sakarya Botanik Vadisi’ni inceleyen Kasırga, projeyi ‘gurur duyduğum bir çalışma’ şeklinde yorumladı.

Gündem
08 Kasım 2022 - 17:30
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kasırga Sakarya'da
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga'yı konuk etti. Sakarya Botanik Vadisi'ni inceleyen Kasırga, projeyi 'gurur duyduğum bir çalışma' şeklinde yorumladı.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga'yı konuk etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Genel Sekreter Mustafa Ak, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, Genel Sekreter Yardımcıları Doç. Dr. Furkan Beşel, Bedrullah Erçin, Ziya Cevherli, Ali Oktar, BELPAŞ Genel Müdürü İbrahim Halil Kalaycı, SERA A.Ş Genel Müdürü İsmail Kaya, Fidan A.Ş Genel Müdürü Ahmet Genç, daire başkanları da hazır bulundu.

Başkan Ekrem Yüce, nazik ziyaretlerinden dolayı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga'ya teşekkür ederek, Sakarya'ya hayata geçirilen yatırımlara ilişkin bilgiler verdi. Yüce, "Şehrimizde tarımdan turizme spordan sosyal belediyecilik çalışmalarına, alt ve üst yapı yatırımlarından yeni yaşam alanlarına kadar pek çok çalışmayı hayata geçirdik. İnşallah daha nice çalışmaları, eserleri şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

SAKARYA'DA YAPILAN ÇALIŞMALARI İLGİYLE TAKİP EDİYORUM

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga, Sakarya'da yapılan çalışmaları ilgiyle takip ettiğini ifade ederek, "Sakarya ile gönül bağım var ve burada hayata geçirilen her bir projeyi, her bir eseri yakından takip ediyorum. Gurur ve mutluluk duyduğum, ülkemizde örnek çalışmalar var. Büyükşehir Belediye Başkanımız, değerli kardeşim Ekrem Yüce'ye tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Yüce, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga ile birlikte Melen isale hattı üzerinde hayata geçirilen Melen Botanik Vadisi'nde de incelemelerde bulundu. Burada Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kasırga'ya projeye ilişkin bilgiler veren Yüce, "3 bin dönüm alanda 2 buçuk milyonu aşkın fidan dikimi gerçekleştirdik. Kuşburnu, biberiye, lavanta, kedi otu, kekik, ıhlamur gibi bitkileri toprakla buluşturduk. Tamamen atıl alanı ekonomiye kazandırdık ve alım garantili üretim yapıyoruz. Tıbbi ve aromatik bitki üretiminin merkezi olmak için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

SAKARYA BOTANİK VADİSİ GURUR DUYDUĞUM BİR PROJE

'Sakarya Botanik Vadisi'ni gurur duyduğum proje olarak tanımlayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga, "Melen Cennet Vadisi projesi. Gerçekten vizyoner, geleceği olan, iyi düşünülmüş bir proje. Başkanımız Ekrem Yüce'yi yürekten tebrik ediyorum. İhtiyacımız olan bir eksikliği gidermiş. Sakarya'ya da böyle hizmetler yakışır. Biliyorum ki Ekrem Bey 24 saatin 22 saatinde çalışıyor, 2 saatini kendisine ayırıyor. 22 saat ayakta olduğuna dair çok ciddi tanıklarım var. Bu kadar gayretin sonucunu da cenabı hak mutlaka bir başarı hikâyesi olarak kendisine nasip edecektir. Böyle bir dostum olduğu için gurur duyuyorum. Allah gayretini, emeğini artırsın. Ülkemize hizmet eden her insan çok değerlidir, bu bizim dostumuz kardeşimiz olursa ayrıca gurur kaynağı oluyor" diye konuştu.



  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ağrı Dağı’na uzaydan selam: Göktürk-2B 3 yaşında
Ağrı Dağı’na uzaydan selam: Göktürk-2B 3 yaşında
Yıldırım’da plastikle mücadele: 50 milyon şişeye fren
Yıldırım’da plastikle mücadele: 50 milyon şişeye fren
İzmir Körfezi’nde kirlilik alarmı büyüyor
İzmir Körfezi’nde kirlilik alarmı büyüyor
Hastane otoparkında araç yangını paniği
Hastane otoparkında araç yangını paniği
Son Haberler
CHP Özkan Yalım'ı ihraç etti!
CHP Özkan Yalım'ı ihraç etti!
TEXSUM'26 tekstilin geleceğini Bursa'da masaya yatıracak
TEXSUM'26 tekstilin geleceğini Bursa'da masaya yatıracak
Ege ihracatında bahar coşkusu
Ege ihracatında bahar coşkusu
KAYSO'dan Çin gerçeği uyarısı
KAYSO'dan Çin gerçeği uyarısı
MAST İzmir Boat Show'a ziyaetçi akını sürüyor
MAST İzmir Boat Show'a ziyaetçi akını sürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asırlık kayıpları 20 yılda tamamladık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asırlık kayıpları 20 yılda tamamladık

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Spor
Sağlık
Teknoloji
Magazin
Yerel
Eğitim
Yaşam
Kültür Sanat
Dünya
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Yerel
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Ağrı Haber / Bursa Haber / Cuma Hutbesi / Alanya Haber