• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Spor
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Magazin
  • Yerel
  • Eğitim Yaşam Kültür Sanat Dünya
  • Ara
SON DAKİKA:
03:40
Bakan Bolat Bursa'da ekonomi mesajı verdi... İhracatta tarihi rekor kırdık
01:30
28 Nisan'da fabrikalarda ortak ses: İş cinayetleri son bulsun!
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayseri Valisi Cemevi temel atmasına katıldı
Gündem
Yayınlanma: 08 Ekim 2022 - 12:00

Kayseri Valisi Cemevi temel atmasına katıldı

Valimiz Gökmen Çiçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’dan canlı yayınla katıldığı programla, Pınarbaşı ilçesinde temeli atılacak olan Cemevi’nin temel atma törenine katıldı.

Gündem
08 Ekim 2022 - 12:00
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kayseri Valisi Cemevi temel atmasına katıldı
Valimiz Gökmen Çiçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'dan canlı yayınla katıldığı programla, Pınarbaşı ilçesinde temeli atılacak olan Cemevi'nin temel atma törenine katıldı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Pınarbaşı Eskiyassıpınar Mahallesinde düzenlenen temel atma törenine, Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişçi, Kayseri Vali Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Bakan Kirişçi, "Bu ülke bir zamanlar Alevi-Sünni, bir zamanlar TürkKürt, bir zamanlar sağcı-solcu başlıkları altında adeta enerjisi boşaltılmaya çalışıldı. Ben bir 78 kuşağı olarak ifade ediyorum, o gençlik yıllarımız karşıt görüşlü insanlar arasındaki bu çatışmalara şahitlik etti. Bunları ülke olarak yaşadık. Hamdolsun bunlar artık geride kaldı. Kimseyi artık dilinden, dininden, ırkından, mezhebinden veya etnik kökeninden dolayı ötekileştiren değil, ülkeyi bir bütün olarak gören ve eşit yurttaşlık temelinde bir bakışa sahip olan bir yönetime çok şükür kavuşmuş olduk.

Ben bu vesileyle cemevleriyle cem olma ve bu ülkenin birliğine, dirliğine katkıda bulunma, bundan dolayı da ülkede huzur ve refah adına katkı sağlama noktasında emeği geçen herkesi, başta Cumhurbaşkanımızı ve burada aktif olarak çalışmaları takip eden sayın valimizi ve diğer emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum." dedi.

Bakan Kirişçi'den sonra konuşma yapan Kayseri Valisi Çiçek; "Sizlerin de çok iyi bildiği gibi, cem evleri kültüründe ibadet yapılacağı zaman önce varsa küs olanlar barıştırılır. Bunun nedeni şudur; birbirine kırgın kalplerin olduğu yerlerde, yüce Mevla'yı yürekte hissetmekte mümkün olamaz. Birbirine gönül koyan kulların olduğu yerlerde inancın gülleri açamaz. Bu yaklaşım İslam'ın insani değerlerini tam manasıyla kavramış bireylere has bir anlayıştır.

Bu duygularla Eski Yassıpınar Cem Evi'mizin hayırlı bir kapı olarak, içine imanlı kalplerin buyur edileceği bir ibadethane olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da telekonferans yöntemiyle bağlandığı etkinlikte cemevinin açılışı gerçekleştirildi.


  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ağrı Dağı’na uzaydan selam: Göktürk-2B 3 yaşında
Ağrı Dağı’na uzaydan selam: Göktürk-2B 3 yaşında
Yıldırım’da plastikle mücadele: 50 milyon şişeye fren
Yıldırım’da plastikle mücadele: 50 milyon şişeye fren
İzmir Körfezi’nde kirlilik alarmı büyüyor
İzmir Körfezi’nde kirlilik alarmı büyüyor
Hastane otoparkında araç yangını paniği
Hastane otoparkında araç yangını paniği
Son Haberler
Bakan Bolat Bursa'da ekonomi mesajı verdi... İhracatta tarihi rekor kırdık
Bakan Bolat Bursa'da ekonomi mesajı verdi... İhracatta tarihi rekor...
28 Nisan'da fabrikalarda ortak ses: İş cinayetleri son bulsun!
28 Nisan'da fabrikalarda ortak ses: İş cinayetleri son bulsun!
MDÜ ile Aselsan Bakü arasında yüksek teknolojiler alanında stratejik iş birliği
MDÜ ile Aselsan Bakü arasında yüksek teknolojiler alanında stratejik...
Sanayi, finans ve küresel riskler EKK'da görüşüldü
Sanayi, finans ve küresel riskler EKK'da görüşüldü
Özel: Sandık için sonuna kadar mücade edeceğiz
Özel: Sandık için sonuna kadar mücade edeceğiz
Tarım Bakanı'ndan Kayseri çıkarması
Tarım Bakanı'ndan Kayseri çıkarması

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Spor
Sağlık
Teknoloji
Magazin
Yerel
Eğitim
Yaşam
Kültür Sanat
Dünya
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Yerel
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Ağrı Haber / Bursa Haber / Cuma Hutbesi / Alanya Haber