• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Spor
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Magazin
  • Yerel
  • Eğitim Yaşam Kültür Sanat Dünya
  • Ara
SON DAKİKA:
10:20
Nisan'da enflasyon yükseldi!
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Narlıdere'nin faaliyetine oy birliği onay
Gündem
Yayınlanma: 04 Nisan 2023 - 09:50

Narlıdere'nin faaliyetine oy birliği onay

İzmir'de Narlıdere Belediyesi Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısı’nda 2022 yılı faaliyet raporunu ilişkin gündem maddesini oy birliğiyle kabul etti.

Gündem
04 Nisan 2023 - 09:50
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Narlıdere'nin faaliyetine oy birliği onay
İzmir'de Narlıdere Belediyesi Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda 2022 yılı faaliyet raporunu ilişkin gündem maddesini oy birliğiyle kabul etti.

İZMİR (İGFA) - Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'in başkanlığında gerçekleştirilen Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda 2022 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Meclis toplantısında, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği'ne (EMARÇEB) üye olunması ve Başkan Engin'e temsil yetkisi verilmesi kararı da alındı.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Narlıdere Belediyesi'nin yönetiminde 4 yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, "Görev süremiz boyunca Narlıdere'mizin geleceğine yeni tuğlalar ekledik. Rekor oyla göreve gelmenin sorumluluğunu da üzerimizde hissederek ne söz verdiysek yerine getirdik. Narlıdere'mizi geleceğe taşırken gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin yürütülmesinde emek veren çalışma arkadaşlarıma, Belediye Meclis Üyelerimize ve Narlıdereli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Pandemi ve bizleri derinden sarsan depremler nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

YATIRIMI GELECEĞİMİZE YAPTIK

Görevde oldukları günden bugüne 'vatandaş odaklılık' anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Başkan Engin, "En büyük yatırımı çocuklara ve kadınlara, yani geleceğimize yaptık. Çocuk Senfoni Orkestramız, Nar Çiçekleri Anaokullarımız, Kadın Kooperatifimiz gibi birçok projeyi hayata geçirdik. Gelişen ve Güçlenen Narlıdere hedefiyle her kesime, her yaşa yönelik işlerin altına imza attık. Yerelden kalkınmayı benimsedik. Yukarıköy'de restorasyon çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık ve aslına uygun olarak restore ederek turizm destinasyonu haline getirdik. Slow Food Narlıdere ile yerel lezzetlerimizi markalaştırdık. Cumhuriyetimizin 100.yılında Narlıdere Metrosu da tamamlanmış olacak. Görev süremizin 5.yılına girerken İzmir'imizin parlayan yıldızı Narlıdere'mizi sürdürülebilir ve iklim dostu bir anlayışıyla geleceğe taşıyoruz" diye konuştu.  

NARLIDERE, EMARÇEB'E ÜYE OLUYOR

Başkan Engin, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği'ne üye olma kararı aldıklarını da belirterek, "Narlıdere Belediyesi olarak yaptığımız doğru planlama ile daha temiz, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent yaratma hedefimizi yeni adımlarla destekliyoruz. Bu kapsamda Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği'ne üye olma kararı aldık. Birlik üyesi belediyeler ile birlikte ilçemizde ve ülkemizde iklim dostu uygulamaların yaygınlaştırılması için çalışacağız" diye konuştu.

Narlıdere Belediyesi Meclis Toplantısı'nda meclis üyelerinin önergesiyle mecliste AFAD komisyonu kurulması ve belediye bünyesinde bir arama kurtarma ekibinin hayata geçirilmesi için çalışma yapılması kararı alındı. Narlıdere sınırları içerisindeki imar planı ve revizyonlarının da görüşüldüğü meclis toplantısında ihtisas komisyonu üyeleri de belirlendi.


  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ağrı Dağı’na uzaydan selam: Göktürk-2B 3 yaşında
Ağrı Dağı’na uzaydan selam: Göktürk-2B 3 yaşında
Yıldırım’da plastikle mücadele: 50 milyon şişeye fren
Yıldırım’da plastikle mücadele: 50 milyon şişeye fren
İzmir Körfezi’nde kirlilik alarmı büyüyor
İzmir Körfezi’nde kirlilik alarmı büyüyor
Hastane otoparkında araç yangını paniği
Hastane otoparkında araç yangını paniği
Son Haberler
Nisan'da enflasyon yükseldi!
Nisan'da enflasyon yükseldi!
Konaklama Vergisi indirimine turizm sektöründen destek
Konaklama Vergisi indirimine turizm sektöründen destek
AK Parti Marmara Bölge Strateji Toplantısı sona erdi
AK Parti Marmara Bölge Strateji Toplantısı sona erdi
CHP Özkan Yalım'ı ihraç etti!
CHP Özkan Yalım'ı ihraç etti!
TEXSUM'26 tekstilin geleceğini Bursa'da masaya yatıracak
TEXSUM'26 tekstilin geleceğini Bursa'da masaya yatıracak
Kayseri Kocasinan bereket sofrasında buluşuyor
Kayseri Kocasinan bereket sofrasında buluşuyor

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Spor
Sağlık
Teknoloji
Magazin
Yerel
Eğitim
Yaşam
Kültür Sanat
Dünya
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Yerel
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Ağrı Haber / Bursa Haber / Cuma Hutbesi / Alanya Haber